ΕΤΑΙΡΕΙΑ

0+
Διακινηθέντα κιβώτια
0+
Εργαζόμενοι
0+
Τελικά σημεία
0+
Κωδικοί
0+
Εγκαταστάσεις

Η Αργυρίου Δημήτριος ΑΕ ιδρύθηκε το 2008, η ιστορία όμως ξεκινά πολύ νωρίτερα από το 1972, καθώς η σημερινή εταιρεία αποτελεί συνέχεια της τότε μικρής οικογενειακής επιχείρησης. Με το πέρασμα των χρόνων αποτελεί πλέον ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα δίκτυα χονδρικής στην Ανατολική Μακεδονία και έχει ως κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο ποτών, οίνων και αναψυκτικών.

Στην Αργυρίου ΑΕ ξεχωρίζουμε για την πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει το portfolio μας με πάνω από 3.300  κωδικούς αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών, μπύρας και κρασιών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Θέτουμε στο επίκεντρο την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη μας με γνώμονα τον σεβασμό στους συνεργάτες, στους προμηθευτές και στον τελικό καταναλωτή.

Σήμερα μέσα από την διαρκή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας καταφέρνουμε να ακολουθούμε την δυναμική της αγοράς και να δημιουργούμε σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας που βασίζονται στην αξιοπιστία, την ηθική και την συνέπεια. Διαρκής στόχος μας είναι η ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη κάλυψη της  αγοράς με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας πάντα παρόντες στις ανάγκες των πελατών μας

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας υπάρχουν τρεις εγκαταστάσεις σε Καβάλα και Θάσο, μέσω των οποίων εξυπηρετούμε το δίκτυο μας. Με συνολική δυναμικότητα αποθήκευσης 240.000 κιβωτίων σε 5150 τετραγωνικά μέτρα αποθηκευτικού χώρου, εξασφαλίζουμε επάρκεια προϊόντων και εγγυόμαστε την ασφαλή φύλαξη και διακίνηση των προϊόντων.  Σε συνδυασμό με το υπερσύγχρονο  σύστημα μηχανογράφησης, το οποίο μας δίνει ολοκληρωμένη πληροφόρηση και συνεχή έλεγχο  στο stock καταφέρνουμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της αποθήκης μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητο στόλο 42 φορτηγών. Με το τρόπο αυτό καταφέρνουμε να προσφέρουμε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης για τη παράδοση των παραγγελιών. Εξασφαλίζουμε την αμεσότητα με σταθερά προγραμματισμένα δρομολόγια ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί το σύνολο των πελατών μας. Με σύστημα παρακολούθησης GPS σε όλα μας τα φορτηγά συντονίζουμε άριστα κάθε παράδοση.