10 Ιούν

World Gin day με τα Top5 Gin της αγοράς

Hendrick’s – Σκωτία

Η ασυνήθιστη διαδικασία απόσταξης, σε συνδυασμό με ένα παράδοξα εύγευστο σύνολο από εκχυλίσματα – μεταξύ των οποίων και εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο και αγγούρι – γεννά ένα μοναδικό στο είδος του τζιν.

Monkey47- Γερμανία

Το Monkey 47, είναι ένα πολύπλοκο και αφιλτράριστο Gin. Το νούμερο 47 δηλώνει τον αριθμό των αρωματικών που χρησιμοποιούνται σε αυτό, καθώς και τον αλκοολικό βαθμό του.

Mataroa- Ελλάδα

Αποσταγμένο και εμφιαλωμένο εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, το Mataroa παίρνει πολύτιμα συστατικά από Μεσογειακές χώρες και φτιάχνει ένα μοναδικό χαρμάνι, συνεπές με την σχεδόν εκατονταετή εμπειρία της αποσταγματοποιίας Μελισσανίδη, η οποία το παράγει.Οι δοκιμές του  διήρκησαν πάνω από 4 χρόνια και πλέον υπόσχεται να ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς gin lovers.

G-vine – Γαλλία

Το G’Vine είναι το πρώτο τζιν στον κόσμο από απόσταγμα σταφυλιού και ειδικό χαρμάνι βοτάνων. Στη μύτη και στο στόμα είναι έντονο και πολύ αρωματικό. Ιδανικό για βάση πολλών κοκτέιλ.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Malfy gin – Ιταλία

Tο MALFY ORIGINALE παρασκευάζεται από τους Master Distillers, Beppe Ronco και Denis Muni στο αποστακτήριο Torino Distillati distillery. Βρίσκεται στο Moncalieri, στην περιοχή Piedmont της βορειοδυτικής Ιταλίας. Γίνεται με απόσταξη υπό κενό που ονομάζεται επίσης ψυχρή απόσταξη.

H αυθεντική Margarita με Cointreau!

Μοιραστείτε το!